Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremna utakmica

Nikola Kalinić s dva pogotka presudio RNK Splitu

'10.11.2012., Park mladezi, Split - MAXtv 1. HNL, 15. kolo, RNK Split - GNK Dinamo. Henri Belle i Sime Vrsaljko.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
Tino Juric/PIXSELL
26.06.2013.
u 22:36

Hrvatski reprezentativac zabio je u 46. minuti za izjednačenje, a u 75. je zabio za konačan rezultat

Nogometaši Splita u pripremnoj utakmici poraženi su od Dnjipra 1:2.

Momčad Stanka Mršića dobro je izgledala u prvom poluvremenu i bila ravnopravna Ukrajincima, a čak je i povela u 15. minuti, strijelac je bio Kvesić. U nastavku je bilo dosta izmjena pa je Split pao u igri, a to je iskoristio Dnjipro koji je preokrenuo rezultat. Zanimljivo, oba pogotka za momčad koju vodi Juande Ramos zabio je Nikola Kalinić. Hrvatski reprezentativac zabio je u 46. minuti za izjednačenje, a u 75. je zabio za konačan rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije